Mag je bij een overlijden over zoiets aards praten als geld?

Financiële zaken rond een uitvaart kunnen beter bij leven geregeld worden dan na overlijden. De ervaring leert dat het niet goed regelen van de financiën voor de nabestaanden soms tot zeer pijnlijke situaties kan leiden. En dat is eenvoudig te voorkomen!

Vraag een gratis consultatie aan

Oriënteer u tijdig op uitvaartkosten

Uitvaartpolissen zijn meestal niet standaard voorzien van veel extra's. Wilt u voorkomen dat uw nabestaanden later worden geconfronteerd met kosten waarmee geen rekening is gehouden? Dan adviseren wij u nu al een begroting te laten maken en de polis hierop aan te passen. De kosten van een uitvaart kunnen enorm variëren, afhankelijk van de keuze van kist, begraafplaats of crematorium, uitvaartcentrum, aula, kerk of ontvangstkamer. 

Maar denkt u ook aan transport, volgwagens, eventuele toeslagen op zaterdag, dragers, grafrechten, as-bestemming, stipendium, rouwkaarten en advertenties, catering en bloemen.

Wilt u weten welke kosten er bij een uitvaart komen kijken? Begrafenisondernemer VOF Zegers informeert en adviseert u graag. Bel 077 3071200 of stuur een e-mail voor een afspraak.

Wat kost een uitvaart?

Op aanvraag voorzien wij u van een gespecificeerde kostenopgave. Zo krijgt u een goed inzicht in de verschillende prijsstellingen van diverse begraafplaatsen en crematoria. De kosten variëren vaak sterk, wat vanzelfsprekend ook afhangt van de precieze wensen van de nabestaanden.

Het is al lang geen uitzondering meer om het eigen afscheid van tevoren te bespreken en te begroten. Wij informeren u geheel vrijblijvend bij u thuis of bij ons op kantoor, Ontginningsweg 16 in Grashoek.

Links naar interessante sites rond uitvaarten

Asmogelijkheden:

Royal Leerdam Crystal
As-bestemming Cor van der Schaaff
LifeGem Europe (diamanten uit as)
Algordanza (diamanten uit as)
Art of Impression (hand- gelaatsafdruk overledene)